Català - Castellano
Mercat virtual a l'engròs de productes i serveis per al sector agroalimentari ecològic

Alimentos Biológicos Oleander
C/L afont s/n
43391 - Vinyols i els arcs
977768314
comercial@oleanderbio.com

Tots els nostres productes estan certificats per organismes oficials, d'acord amb les més estrictes normatives de producció i control, que garanteixen l'absència de productes químics de síntesi com pesticides, insecticides o llavors manipulades genèticament.

Treballem juntament amb els agricultors que ens subministren les seves collites per preservar i potenciar els productes propis de cada zona geogràfica, conservant i protegint el medi natural on es cultiven. Només així podem oferir aliments sans, totalment ecològics i beneficiosos per a la salut.

La serietat, responsabilitat, agilitat en el servei als nostres clients, a més del profund coneixement del mercat i l'acurada selecció i elaboració dels nostres productes ens han situat avui com una de les firmes líders en el nostre sector.

Dins la política d’innovació d’Oleander hem creat una nova línia de Productes Ecològics i Sense Gluten, amb certificació de garantia apta per als malalts celíacs, amb la tranquilitat de que poden consumir-los sense cap tipus d’intolerància o reacció adversa ja que tots ells han estat controlats i acceptats per les associacions de celíacs.

 
© 2012 - 2022 AE2 - info@llotjapae.cat