Català - Castellano
Mercat virtual a l'engròs de productes i serveis per al sector agroalimentari ecològic

fundació privada onyar la selva
crta. de Sant Feliu km 5
17242 - Quart
772469197
jsfundacio@onyarlaselva.org

La Fundació està apostant decididament per l'elaboració de producte propi en el sector de l'alimentació ecològica, de qualitat i proximitat.

 

La producció i el consum d'aliments ecològics i de proximitat permet la creació de llocs de treball per als col·lectius de referència de la Fundació i contribueix a avançar vers un model econòmic i social més just i sostenible.

 

Actualment a Catalunya i a Espanya el consum d'aliments ecològics està en els seus inicis i té davant seu un gran potencial.

 

Malgrat la crisi, el consum d'aquests aliments segueix creixent i, més enllà de la botiga especialitzada en producte natural o grup de compra, podem observar la seva introducció en grans cadenes d'alimentació.

 

La producció ecològica, feta sense l'aplicació de plaguicides ni pesticides ni conservants no naturals i certificada per Organismes qualificats que garanteixen la traçabilitat de tots els seus ingredients i procediments, és i serà cada dia més valorada. 

 

Es tracta d'acostar el producte ecològic als consumidors i de normalitzar el seu consum.

 

Per aconseguir-ho, cal explicar i difondre les seves qualitats saludables, garantir la seva qualitat i la proximitat de la seva producció i distribució, de manera que el preu sigui més assequible per a amplis sectors.

 
© 2012 - 2022 AE2 - info@llotjapae.cat