Llotja PAE
Mercat virtual a l'engròs de productes i serveis per al sector agroalimentari ecològic
    
 

Llotja Pae

Avís Legal

En compliment de la llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE), informem que el web que estan visitant és propietat de l'Associació Empresarial per a l’Agricultura Ecològica (en endavant ae2), amb NIF J-645380044 i domicili social a Can Carner, Carrer Joies 11-13, 08180 Moià. També poden posar-se en contacte amb nosaltres a través del telèfon (+34) 938 301 418 o bé (+34) 699 475 952.

llotjapae és el portal mitjançant el qual l’ae2, com associació del sector i sense ànim de lucre, ofereix als usuaris una plataforma digital de compra-venda de productes de l’agricultura ecològica.

ae2 no es responsabilitza de la utilització incorrecte dels continguts del web per part dels usuaris i es reserva les accions legals oportunes contra danys i prejudicis causats com a conseqüència de la utilització inapropiada o il·legal de la mateixa.

ae2 es reserva el dret a denegar l'accés discrecionalment a qualsevol usuari d'aquest web.

Condicions generals d'ús

L'accés al web per part de l'usuari és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents Condicions Generals d'ús vigents en el moment de l'accés.

Haurà d'abstenir-se d'utilitzar aquest portal i operar per mitjà d'aquest en el cas de no estar d'acord amb les condicions.

Responsabilitats

L'usuari serà l'únic responsable de les infraccions en que pugui incórrer o dels perjudicis que pugui causar per la utilització del web.

ae2 no garanteix l'exactitud, veracitat o integritat dels continguts d'aquest lloc web. ae2 no garanteix que el lloc web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al lloc web o per la impossibilitat d'accés al mateix.

ae2 realitza millores contínues dels serveis que ofereix, i es reserva el dret de modificar les característiques d'aquests sense previ avís.

Dades de caràcter personal

ae2 es mostra compromès amb la preservació de la privacitat dels seus usuaris o visitants, mantenint la confidencialitat de les seves dades. Segons estableix la llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a l'usuari de que les seves dades seran incorporades a un fitxer de titularitat d’ae2 amb la finalitat de complir amb el seu objecte social. L'usuari autoritza a ae2 a utilitzar les seves dades personals amb funcions informatives, comercials, podent enviar informacions publicitàries relacionades amb els seus serveis. En tot cas l'usuari tindrà dret a accedir, oposar-se, rectificar i/o cancel·lar les seves dades dirigint-se per escrit a: ae2, Can Carner, Carrer Joies 11-13, 08180 Moià.

© 2012 - 2021 AE2 - info@llotjapae.cat