Llotja PAE
Mercat virtual a l'engròs de productes i serveis per al sector agroalimentari ecològic
    
 

Responsabilitats

á

Els usuaris deállotjapae.cat que, en funciˇ de la seva activitat, tinguin consideraciˇ d’operadors ecol˛gics, quan es registrin en el sistema i vulguin oferir productes agroalimentaris ecol˛gics hauran de comptar NECESS└RIAMENT amb el corresponent certificat vigent d’operador ecol˛gic, emŔs per una entitat de certificaciˇ reconeguda (en el cas de Catalunya, pel Consell CatalÓ de la Producciˇ AgrÓria Ecol˛gica), i a disposiciˇ dels compradors.

Pel que fa als operadors ecol˛gics catalans, el CCPAE tÚ a disposiciˇ en el seu web (www.ccpae.org/guia) el directori de tots els operadors ecol˛gics a Catalunya, el qual es pot consultar de forma gratu´ta en tot moment.

En qualsevol cas, Ús responsabilitat dels usuaris de llotjapae.cat comprovar que els productes i serveis que vulguin adquirir a travÚs del portal, si s’escau, disposen de la corresponent certificaciˇ. Per aquest motiu des de l’administraciˇ del web es recomana a tots els usuaris del portaláque, a l'hora de comprar un producte o contractar un servei a travÚs deállojtapae.cat, comprovin que aquest productes o empresa de serveis disposa de la corresponent certificaciˇ.

© 2012 - 2022 AE2 - info@llotjapae.cat