Aquest web utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre web i per recollir dades estadístiques.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-les o "CONFIGURAR" per configurar-ne el seu ús.

Mercat virtual a l'engròs de productes i serveis per al sector agroalimentari ecològic
 

Condicions d'ús del lloc LLotja PAE


Política de privacitat


1. RESPONSABLE

Associació Empresarial per a l’Agricultura Ecològica – NIF: J645380044

Adreça de contacte: Can Carner, Carrer Joies 11-13, 08180 Moià

Correu electrònic: info@llotjapae.cat

Pàgina web: llotjapae.cat

2. PROCEDÈNCIA i FINALITAT

Procedència

Les dades de caràcter personal tractades són aquelles de:

- Persones de que ens han proporcionat les seves dades en els diferents formularis de la web per fer consultes o obtenir informació sobre els nostres serveis i activitats.

- Persones que s’han registrat en la plataforma

- Persones que han sol·licitat rebre comunicacions sobre novetats, serveis, i/o promocions per altres vies que la pàgina web

S'hauran d'emplenar totes les dades sol·licitades en el formulari de contacte.

Finalitat

Les dades personals són proporcionats directament pels propis interessats amb la finalitat de gestionar la sol·licitud d'informació. Podem recollir dades personals identificatives i de contacte.

S’enviarà informació per mitjans electrònics sobre les futures activitats que dugui a terme l'entitat a aquells interessats que, degudament informats durant la recollida de dades així ho sol·licitin.

Les dades dels usuaris s’utilitzen al web per a identificar-los i permetre la utilització de la plataforma

3. LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ

Legitimació

En primer lloc, podem tractar les dades perquè els mateixos interessats o els seus responsables ens els proporcionen per gestionar el seu registre com a usuari a la web.

També demanem permís a aquestes persones per al tractament de les seves dades, per als casos en què la legislació vigent així ens ho exigeix, principalment en relació amb l'enviament de correus electrònics comercials.

Finalment, en ocasions alguna llei ens demana que presentem o conservem determinada documentació en la qual poden apareixen dades personals dels nostres clients com pot ser la Llei general tributària, de manera que haurem de tractar aquestes dades en el seu compliment.

Conservació

Un cop les dades no siguin necessàries per als fins amb els quals van ser recollides, s'han de conservar a disposició de les administracions públiques competents, jutges i tribunals durant els terminis legals de conservació, és a dir mentre una llei ens pugui exigir que els presentem. Expirats aquests terminis es mantindran bloquejats fins que sigui possible la seva posterior destrucció o supressió.

S’ha aplicat les mesures tècniques i organitzatives apropiades per tal de garantir i poder demostrar que el tractament és conforme amb la legislació vigent i que es garanteix la protecció dels drets dels interessats.

Aquestes mesures permeten determinar y aplicar els mitjans tècnics i organitzatius al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades facilitades pels usuaris, sense perjudici d'informar que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

4. DESTINATARIS

Les dades personals no es cediran a tercers, llevat que sigui necessari per donar resposta a la sol·licitud, estiguem obligats per una llei o l’interessat ens hagis donat el seu consentiment.

També pot ser que comuniquem les dades a empreses que ens presten serveis relacionats amb l'activitat ordinària i administrativa de l'empresa en qualitat d'encarregats de tractament, nacionals o internacionals, en el marc de la prestació de serveis com ara, entre d'altres, proveïdors de serveis de correu electrònic, allotjament de serveis web, allotjament de servidors, serveis d'aplicacions de gestió en modalitat SaaS, arxiu de fitxers en el núvol i altres.

5. CONSENTIMENT

El consentiment per als tractaments de dades es recull de manera lliure, específica, informada i inequívoca mitjançant caselles en els propis formularis. A més, si vostè no desitja rebre comunicacions per correu electrònic pot oposar de manera senzilla en els mateixos formularis.

6. ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES

És important que per tal de que puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en elles. En cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes i les implicacions que pugui tenir en el seu tractament.

7. DRETS

Vostè podrà Retirar el seu consentiment o exercir els seus drets de:

● Accés, o conèixer que dades personals tractem de vostè.

● Rectificació, o corregir dades personals incorrectes o inexactes.

● Supressió, o a eliminar les dades personals que tenim de vostè.

● Oposició, o al fet que deixem de tractar les seves dades personals.

● Limitació, o a restringir el tractament que realitzem.

● Portabilitat, o al fet que li proporcionem les seves dades personals.

Sobre les dades de caràcter personal presentant una còpia d'un document identificatiu i exposant breument el seu cas i el dret que vol exercir, mitjançant carta o bé correu electrònic dirigit al responsable del web.

Podeu trobar més informació sobre els seus drets o presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades http://www.agpd.es - C / Jorge Juan, 6. 28001 - Madrid (901.100.099 - 912.663.517).

© 2012 - 2023 AE2 - info@llotjapae.cat