Aquest web utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre web i per recollir dades estadístiques.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-les o "CONFIGURAR" per configurar-ne el seu ús.

Mercat virtual a l'engròs de productes i serveis per al sector agroalimentari ecològic
 

Directori d'empreses


Directori d'empreses que ofereixen els seus serveis

Som una explotació familiar dedicada a cultius extensius de fruita dolça i a l'avicultura de posta. Tots els nostres productes estan certificats pel CCPAE com a ecològics. Estem situats a la comarca de la Noguera, al poble de Bellcaire d´Urgell, on tenim els camps, la granja i la sala de classificació i d'envasament dels ous. Les nostres gallines viuen en llibertat, disposen de molt espai de pastura i, com que creixen lliures d'estrès, poden desenvolupar els seus hàbits socials. Formem part de l'Associació de Productors d'Ous Ecològics de Catalunya.

Ecoaliment som una empresa amb més de 30 anys al servei de l'alimentació sana i ecològica

Som una organització sense ànim de lucre i amb vocació de creixement que impulsa, crea i gestiona projectes socials i empresarials de caràcter innovador. El nostre objectiu es generar salut i qualitat de vida mitjançant la capacitació i posterior contractació de persones amb trastorns de salut mental facilitant a l’hora la seva integració social.

La Fundació està apostant decididament per l'elaboració de producte propi en el sector de l'alimentació ecològica, de qualitat i proximitat.

Oleander neix el 1992 com a empresa dedicada a l'elaboració i comercialització d'aliments d'alta qualitat procedents de l'agricultura ecològica.

Natureco és una empresa del Moianès dedicada a la distribució de productes ecològics, bàsicament d’alimentació però també de cosmètica, neteja i higiene.

HORTEC, Societat Cooperativa Catalana Limitada es va crear el 1991 entre varis pagesos que practicaven Agricultura Ecològica (AE) a Catalunya, amb la finalitat de cobrir les necessitats de distribució de les fruites i verdures procedents dels seus cultius, conreats sense fer servir productes químics de síntesi, i d'acord amb les normatives establertes en aquells moments pel Consejo Regulador de la Agricultura Ecològica (CRAE), d'àmbit estatal.

Erre de Vic, 1952.
Treballem per elaborar el millor pernil cuit 100% artesanal, entre d'altres cuits.
Empresa familiar que té per missió oferir productes sans i bons, per alimentar-se i nutrir-se d'una manera natural.
Els seus productes són sense al.lergèns i respectant al màxim la nostra terra i medi ambient.
Tenen textures naturals i revaloritzen el propi gust de la carn autèntica.

Especialitat en emmagatzematge. Cuidem i mimem els teus productes més delicats.

Empresa familiar, dedicada des de 1978 a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecològic. Comercialitzem producte fresc (fruita i verdura) i elaborats.

En NUTRI ALIMENTS fabricamos alimentos para satisfacer la necesidad de comer sano cuando no se dispone de mucho tiempo para elaborar platos saludables.

Tots els nostres productes estan fets a Catalunya, són de temporada, ecològics i de proximitat

© 2012 - 2023 AE2 - info@llotjapae.cat