Aquest web utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre web i per recollir dades estadístiques.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-les o "CONFIGURAR" per configurar-ne el seu ús.

Mercat virtual a l'engròs de productes i serveis per al sector agroalimentari ecològic
 

A qui va adreçat

 

llotjapae.cat és una eina adreçada a tots els professionals que treballen en el sector agroalimentari ecològic, ja siguin operadors ecològics o no.

Operador ecològic és qualsevol persona jurídica o física que es dediqui des de la producció primària d’un producte ecològic fins el seu emmagatzemament, transformació, transport, venda i subministrament al consumidor final. Els operadors ecològics han de disposar de la corresponent certificació emesa per una entitat de control reconeguda, que en el cas de Catalunya és el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

llotjapae.cat contempla els següents tipus d’usuaris:

Usuari operador: l’usuari operador pot accedir a tots els continguts del portal, penjar les seves pròpies ofertes (temporals i permanents) i demandes (de productes i serveis).

Usuari bàsic: l’usuari bàsic té accés gratuït per veure els continguts complerts de totes les ofertes i demandes, i durant la fase promocional del portal podrà accedir també gratuïtament a penjar les seves ‘ofertes temporals’ i ‘demandes’ (només insums i serveis). La possibilitat de poder penjar ‘ofertes permanents' queda restringida als usuaris operadors.

Per ambdós casos, les ofertes temporals i demandes es mantindran visibles fins a un màxim de 2 mesos de durada, amb la possibilitat de prorrogar-se un mes (la prorrogació requerirà la seva validació a través d’un correu electrònic).

© 2012 - 2024 AE2 - info@llotjapae.cat