Aquest web utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre web i per recollir dades estadístiques.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-les o "CONFIGURAR" per configurar-ne el seu ús.

Mercat virtual a l'engròs de productes i serveis per al sector agroalimentari ecològic
 

Responsabilitats

á

Els usuaris deállotjapae.cat que, en funciˇ de la seva activitat, tinguin consideraciˇ d’operadors ecol˛gics, quan es registrin en el sistema i vulguin oferir productes agroalimentaris ecol˛gics hauran de comptar NECESS└RIAMENT amb el corresponent certificat vigent d’operador ecol˛gic, emŔs per una entitat de certificaciˇ reconeguda (en el cas de Catalunya, pel Consell CatalÓ de la Producciˇ AgrÓria Ecol˛gica), i a disposiciˇ dels compradors.

Pel que fa als operadors ecol˛gics catalans, el CCPAE tÚ a disposiciˇ en el seu web la Guia d'operadors de la producciˇ agrÓria ecol˛gica de Catalunya, la qual es pot consultar de forma gratu´ta en tot moment.

En qualsevol cas, Ús responsabilitat dels usuaris de llotjapae.cat comprovar que els productes i serveis que vulguin adquirir a travÚs del portal, si s’escau, disposen de la corresponent certificaciˇ. Per aquest motiu des de l’administraciˇ del web es recomana a tots els usuaris del portaláque, a l'hora de comprar un producte o contractar un servei a travÚs deállojtapae.cat, comprovin que aquest productes o empresa de serveis disposa de la corresponent certificaciˇ.

© 2012 - 2024 AE2 - info@llotjapae.cat